loader-logo

Zentnltröjan finns nu i tre olika versioner för olika typer av arbetsmiljöer och yrkesroller

Zentnltröjan finns nu nu tre olika versioner för att möta olika behov i arbetsmiljön. Plaggen är framtagna med fokus på att uppfylla flera ISO-certifieringar för att garantera säkerhet och funktionalitet för olika typer av yrkesroller.

Zentnl Torso med varselfärg och reflexer är utformad enligt ISO 20471. Standarden är utformad för att säkerställa att arbetskläder med hög synlighet gör användaren tydligt synlig i olika arbetsmiljöer och under olika ljusförhållanden, vilket bidrar till ökad säkerhet.

Zentnl nu även kompletterats med en modell ISO 14116. Standarden är avsedd att tillämpas på skyddskläder som kan användas i situationer där det finns risk för kortvarig och begränsad exponering för låga värme- och flamspridning. Det kan inkludera arbetskläder för industriella miljöer, kemisk industri, elektriskt arbete och liknande tillämpningar.

Utöver dessa specialiserade versioner finns den tidigare neutralgråa versionen av Zentnl Torso i ett sportmaterial som erbjuder både komfort och funktionalitet.

Med utökning av tröjsortimenet till tre olika versioner av Zentntröjan kan Wavr nu erbjuda arbetskläder som kan möta behoven i fler typer av arbetsmiljöer och för flera yrkesroller. Genom att följa ISO-certifieringar säkerställer Wavr Tech med ZT-3-serien att operatörer, bergsarbetare, elektriker eller fälttekniker kan utföra sitt arbete säkert, effektivt och bekvämt.