loader-logo

Wavr Tech AB med på Ny Tekniks prestigefyllda ”33 listan”

Onsdagen, den 10 november, välkomnade Ny Teknik år 2022s 33 mest innovativa och lovande teknikstartups. Och ett av dessa bolag var innnovationsföretaget som utvecklat Zentnl, Wavr Tech.

“Fantastiskt hedrande att vara en del av den utvalda skaran av imponerande företag som i år är med på listan! Jag är hedrad och glad över att Wavr Tech AB blir erkända på detta vis, och detta gör mig och mitt team mycket stolta. Stort tack!! säger Patrik Zayas CEO Wavr Tech

Även investerare, techentreprenörer och startup-profiler var inbjudna till eventet 33-listan Live på Epicenter Stockholm. Förutom de 33-bolagen deltog även Pär Hedberg, Ronja Koepke, Staffan Gestrelius mfl i samtal om läget på den svenska startupscenen, om entreprenörsresor och framtidens för svenska startups i en tid som präglas av oro och ekonomisk osäkerhet. Teknikföretagen och Inission sponsrade.