loader-logo

Nyhetsbrev om Zentnl

Du kan gå med i vårt nyhetsbrev nu!

Vårt mål är att skicka uppdateringar en till två gånger i månaden om vår gemensamma resa till mer hälsa och säkerhet på din arbetsplats.

Prenumerera nu!


* required field

Varför har vi ett nyhetsbrev? För att du är oerhört viktig för oss! Du är den som bär våra kläder som genererar data, vilket hjälper oss förbättra din hälsa och säkerhet. Det är huvudsyftet med vår produkt Zentnl.

Du är den som överser insamlandet av data och analyserar datan. Du har förmågan att tolka datan för att förbättra er arbetsplats.

Nyhetsbrevet är en direkt kanal mellan oss och dig. För att kunna prata om Zentnl och ”change the way you move”. En direktkanal för att bygga vårt förhållande och tillsammans förbättre produkten vi tror kommer förändra världen till det bättre. Och vi hoppas du tror på det med.

Kom ihåg att följa oss i sociala medier!