loader-logo

Första officiella ordern av Zentnl

Vi har nu mottagit den första officiella order av Zentnl från Boliden. Vi har tidigare skrivit om att vårt “Pilotprojekt med Boliden startar i höst”. Men nu har vi som sagt fått ordern. Det känns stort! Vi är stolta och glada. Stämningen är härlig på kontoret och det är fullt fokus på att göra klart plaggen som ska gå live i Kankbergs gruvverksamhet.

“Vi är tacksamma och taggade! Vårt samarbete med Boliden kommer ge oss möjlighet att prova vår produkt Zentnl live och samtidigt ge Boliden möjlighet att få mätdata på sätt de tidigare aldrig kunnat få. Spännande och givande!”

Patrik Zayas, CEO

Detta är ett stort steg för oss som bolag och för produkten Zentnl – för bättre folkhälsa. Dels att Boliden är ett bolag med enorm erfarenhet av skydd och säkerhet för personal i fysiskt arbete och utmanande miljöer, men samtidigt ett bolag som förstår att detta är ett pilotprojekt och vi kommer tillsammans ta denna produkt från utvecklingsstadiet den är på nu till något som skapar mycket värde för Bolidens verksamhet och anställda.

“Change the way you move”

Zentnl

Följ Zentnl på Linkedin och Instagram för att följa utvecklingen och vår resa. Vi har flera spännande projekt på gång.